Drömkväll med Vassilis Bolonassos

Vassilis Bolonassos

Välkommen till ett äventyr in i musiken tillsammans med Vassilis Bolonassos från radioprogrammet "Alltid På En Söndag". Vassilis bjuder oss på en musikfest, där du är särskilt inbjuden!

Vassilis Bolonassos föddes 1945 i Thessaloniki och flyttade till Sverige 1968. Åren 1999 - 2012 producerade han varje söndagsmorgon programmet ”Alltid på en söndag: Tidig Musik med Vassilis Bolonassos"”, med äldre klassisk musik, som han själv presenterade. 1 oktober 2012 gick Vassilis i pension, men intresset för musiken har inte blivit mindre efter pensionen. Nu kan alltid på en söndag inträffa till och med på en onsdag!

Jag gillar det mjuka och harmoniska i musiken. Harmonierna och melodierna får håret att resa sig på kroppen, säger Vassilis. För mig är melodins store arkitekt Vivaldi. En del säger att Vivaldi skrev samma konsert 500 gånger, men jag säger att han hade huvudmelodier som han utvecklade vidare. Jag jämför det med att våren kommer varje år, men vi tröttnar aldrig på att se träd och rosor blomma.

Plats: Ögonblicksteatern, Västra Strandgatan 7B
Datum och tid: Onsdag den 21 oktober kl 19:00
Biljetter: 100 kr, inget förköp, endast på dörren - inträdet går till insamlingen för Abdi (se Abdis vänner). 

Biljetter

2015-10-21 kl 19:00
Ögonblicksteatern