Premiärvisning av filmen om Vahák

Foto: Tobias Poggats

Äntligen ska vi få visa er filmen om Vahák! Bautafilm har följt med under processen, och har skapat en fantastisk film som vi är stolta över att få visa upp!

Eftersom vi vill fira detta, kommer vi att ha både panelsamtal och fest så får vi dra ut på njutet längre!

Dagen är ett samarrangemang mellan Ögonblicksteatern, Bautafilm, Kvinnohistoriskt Museum, Regnbågsbiblioteket - The Rainbow Library, Folkets Bio och Umeå Teaterförening.

Program för dagen och kvällen

14.00 Panelsamtal på Ögonblicksteatern
Medverkande: Amir Ashour, grundare av IraQueer, Ahmed Kartel, fristadsförfattare och HBTQ-aktivist, samt Kabir, feministisk aktivist, styrelseledamot i RFSL Umeå och även i SFQ. Moderator är Anna Galin, RFSL. Samtalet hålls på engelska.

18.30 Mingel på Folkets Bio
19.00 FILMPREMIÄR av filmen om Vahák
19.30 Eftersamtal

20.00 Festen startar på Ögonblicksteatern

21.00 Bottenhavet spelar.
Deras musik är lågmäld och storslagen, djupt rotad i synthar från åttiotalets början. Enkla ackord, enkla melodier och enkla texter bildar en märkvärdig och svårmodig populärmusik. Medverkar gör Anders Öhberg, Erik Gunnarsson och Elfrida Bergman

22.00 Performance av Livskris startar igång dansgolvet. Livskris består av Sara Gallardo, Angelica Barahooi Johansson och Malin Lindgren.

22.15 Dansgolvet drar i gång med DJ Queercat
01.00 Festen avslutas

Biljetter

2016-06-05 kl 14:00
Ögonblicksteatern och Folkets Bio

För arrangörer

Det finns ett begränsat antal platser så vi kan tyvärr inte garantera att alla ryms, men om många inte får plats så kan vi säkert ordna ännu en visning! Mejla elinn@ogonblicksteatern.se för att anmäla dig (då hamnar du i en förturskö).