Ibland tänker jag på Frida Kahlo

Ibland tänker jag på Frida Kahlo är en enmansföreställning som handlar om den världsberömda mexikanska konstnären Frida Kahlo. Turné hösten 2014. Familjeföreställning från 7 år upp till vuxen ålder.

Det är historien om den lilla flickan från byn Coyocán, som tog sig igenom sina sjukdomar och olyckor genom att använda sin kreativitet och som växte upp och blev en av Mexicos mest framgångsrika konstnärer genom tiderna.

Vi får följa med när skådespelaren Kajsa Ekström tar plats på scenen och spelar upp Fridas brokiga och dramatiska liv, genom att gestalta både henne och alla de personer som fanns i hennes närhet.

Förutom en skådespelare använder sig föreställningen av dockor och masker, projektioner, dans och musik. Eftersom konsten och skapandet var livsviktigt för Frida har vi tagit fasta på det och förvandlat scenrummet till en visuell upplevelse där vi får uppleva scenografens egna versioner av Fridas konstverk och tavlor, samt även möta den mexikanska kulturens färger och symboler. Vi hoppas att vi med detta ska inspirera vår publik att själva börja skapa.

Ibland tänker jag på Frida Kahlo är en fantasifylld, färgsprakande och vildsint pjäs för hela familjen, om kreativitet mot alla odds och om skapandet som botemedel mot rädsla och ensamhet.
Med fantasins hjälp är allt möjligt!!

Biljetter

2014-10-21 kl 19:00
Ögonblicksteatern

2014-10-22 kl 19:00
Ögonblicksteatern