Smått och Gott är tillbaka!

Alla, oavsett ålder, har rätt till kultur!
Smått och Gott är en festival som bubblar av musik, dans, teater och konst för de yngsta. Våren 2024 arrangerar Ögonblicksteatern festivalen för tredje gången, i samverkan med en rad kulturaktörer i Umeå. Tillsammans bjuder vi in till ett kostnadsfritt kulturprogram för barn 0-6 år och deras vuxna under en hel vecka.

När naturen börjar grönska och älvens is försvunnit så bjuds ni in till att uppleva kultur på olika platser i Umeå, för de allra yngsta kanske för första gången! Ni kommer bland annat att kunna gå på premiär för en dansföreställning i Döbelns park, besöka Kulturskolans dag, uppleva musik på Norrlandsoperan och teater på Ögonblicksteatern, Tantteatern och Profilteatern, delta i workshops på Bildmuseet och Västerbottens museum, gå på barnvagnsvisningar på Kvinnohistoriskt museum och på bio på Folkets Bio, lyssna till sagor på biblioteken, dansa på bäbisdisco…och mycket, mycket mer. Tillsammans vill vi visa vilken mångfald vi har för de yngsta i vår kulturstad. Välkomna till Smått & Gott småbarnskulturfestival!

Festivalens aktiviteter är gratis men biljett krävs.

Biljettsläpp: 25 mars
Program och information kommer att uppdateras löpande här, på Ögonblicksteaterns hemsida.

Arrangör: Ögonblicksteatern
Medarrangörer: Norrlandsoperan, Tantteatern, Profilteatern, Umeå Stadsbibliotek, Bildmuseet, Västerbottens museum, Kulturskolan Umeå, Folkets Bio, Kvinnohistoriskt museum, Umeå Teaterförening, Midgårdsskolan, Dockteatern Månstjärnan, PLOKK/Maria Persson

Fler samarbeten kan tillkomma.

Föregående
Föregående

Föreställningen Nu, nu, nu! produceras! Premiär i höst

Nästa
Nästa

RÄDDA ÖGONBLICKSTEATERN